DIVERSE STOELEN2019-03-05T12:50:50+00:00

Diverse stoelen

Collectie

U wilt uw klanten zorg en comfort bieden. Profiteer daarom van de veelzijdigheid van deze stoelen. Perfecte ergonomie en een brede selectie van stoffering betekenen dat deze stoelen garant staan voor een lange levensduur, comfort en uitstraling.

Onze stoelen worden gewaardeerd om hun design en juiste prijs/kwaliteitsverhouding. De stoelen zijn zeer gemakkelijk te stapelen en kunnen indien gewenst aan elkaar worden gekoppeld. Verkrijgbaar in verschillende stoffen en houtkleuren.

Als traditionele meubelmaker heeft onze leverancier ervoor gezorgd dat zitten in deze comfortabele stoelen ook ergonomisch verantwoord is. De stoelen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende varianten met elk een ander design en functionaliteit.

Serie: NARVI  | TWIST | IMPULS | STEP

NARVI

Afmetingen (mm)

KOPPELEN
optioneel verkrijgbaar
STAPELEN
OPBERGRUIMTE ONDER DE STOEL
standaard eigenschap
Informatie en Bestellen

TWIST

Afmetingen (mm)

KOPPELEN
optioneel verkrijgbaar
BOEKHOUDER
optioneel verkrijgbaar
Informatie en Bestellen

IMPULS

Afmetingen (mm)

MEER VARIANTEN
de stoel is verkrijgbaar in een enkele stoel, een 2-zits en een 3-zits bank.
STAPELEN
Informatie en Bestellen

STEP

Afmetingen (mm)

Informatie en Bestellen

Schuim en Stoffering

 • De gebruikte materialen zijn zorgvuldig gekozen m.b.t. het type gebruik/ belasting. Alle materialen zijn niet schadelijk voor de gezondheid.
 • PUR-schuim van hoge kwaliteit wordt gebruikt als vulmateriaal vanwege zijn permeabiliteit, puntelasticiteit, lange levensduur/stevigheid.
 • SANAPUR kunstleer wordt gebruikt op fauteuils en beensteunen. Het is een speciaal, afwasbaar materiaal met uitstekende kwaliteiten en een hydrofoob, schimmelwerend, antibacterieel en dampvrijmakend effect. Het is wasbaar bij temperaturen tot 95°C, is niet-ontvlambaar en kan worden gedesinfecteerd. Sanapur heeft natuurlijke schimmelwerende weerstand aan de achterkant.

Vuurbestendig
/ Niet-ontvlambaar

 • De materialen die worden gebruikt, voldoen aan de hoge niet-ontvlambaarheidsnormen die zijn vastgelegd in BS 5852 CRIB 5.
  Dit is de strengste, algemeen erkende Britse norm voor het evalueren van de brandwerendheid van gestoffeerde meubels.
  Producten die bedoeld zijn voor gebruik in openbare ruimtes, plaatsen met een hogere concentratie van mensen,
  in ziekenhuizen, enz., Moeten aan deze norm voldoen.

Anti-doorlig Systeem

 • Doorliggen is een term die wordt gebruikt om verschillende soorten, slecht genezende open wonden te beschrijven die kunnen voorkomen bij mensen die niet in staat zijn om zichzelf te bewegen. Lange perioden van druk leiden tot compressie van de bloedvaten en beschadiging van een bepaald gebied van de huid. De huid en dieper weefsel beginnen dan langzaam af te sterven.
 • Preventie is het belangrijkst bij doorliggen. Dit bestaat uit het uitsluiten van de oorzaken van doorligwonden. Dit betekent dat depatiënt regelmatig wordt gedraaid, gezonde voeding krijgt, de hygiëne goed is en speciale anti-doorlighulpmiddelen worden gebruikt.
 • Speciaal schuim met een memory effect wordt gebruikt in het anti-doorligsysteem van de stoelen. Het schuim dat wordt gebruikt, is uitgevonden door NASA. Producten die ermee zijn gemaakt zijn bijzonder geschikt voor mensen die lijden aan spinale aandoeningen. Het minimaliseren van de drukpunten op bepaalde plaatsen wordt verder verbeterd door speciale profilering. Geprofileerd schuim past zich volledig aan naar de vorm van het lichaam en verspreidt de druk gelijkmatig. Het anti-doorlig systeem is verkrijgbaar tegen een meerprijs.